За добу прикордонники реалізували 12 спрацювань Інтерполу, серед яких два арешти злочинців

НАЗАД
06 червня 2017 10:35

В результаті підключення до баз даних Інтерполу співробітники Держприкордонслужби щоденно затримують злочинців, які перебувають у міжнародному розшуку, виявляють викрадені

В результаті підключення до баз даних Інтерполу співробітники Держприкордонслужби щоденно затримують злочинців, які перебувають у міжнародному розшуку, виявляють викрадені автомобілі та паспортні документи. З початку року вже реалізовано понад 1050 спрацювань на осіб, 110 – на транспортні засоби та 245 – на паспортні документи.

Минулої доби на кордоні співробітники прикордонного відомства реалізували 12 таких спрацювань, серед яких два арешти осіб та один виявлений автомобіль, який був викрадений у країні ЄС.

Так, як вже повідомлялося, в аеропорту «Бориспіль» під час оформлення пасажирів рейсу «Кутаїсі-Київ», в рамках проведення заходів щодо пошуку злочинців по лінії Інтерполу, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили та затримали 42-річного громадянина Грузії. Його розшукували у Бельгії за грабіж, поєднаний з насиллям та погрозами.

А в пункті пропуску «Кучурган», що на кордоні з Молдовою, прикордонники Білгород-Дністровського загону заарештували ще одного громадянина Грузії. Його розшукували протягом минулого тижня правоохоронці Вірменії за вимагання коштів в особливо великих розмірів. Поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Особу 25 років передано співробітникам поліції в Одеській області.

Крім того, в пункті пропуску «Удобне», що також на українсько-молдовському кордоні, прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали автомобіль «БМВ» 2012 року випуску польської реєстрації, яким їхав наш співвітчизник. За базою даних Інтерполу, це авто було викрадене у Польщі та поставлене на облік два тижні тому. Про виявлений транспортний засіб поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Автомобіль передано співробітникам Нацполіції в Одеській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси