Українські прикордонники відновили роботу в пункті пропуску «Крим»

НАЗАД
07 березня 2014 12:10

Після нерівного силового протистояння з озброєними нападниками прикордонники все ж  відновили роботу пункту пропуску "Крим"

Як повідомлялося раніше, ввечері 4 березня близько 35 озброєних осіб увірвалися до пункту пропуску «Крим». Після нерівного силового протистояння,  погрожуючи застосувати зброю, нападники заблокували роботу українських правоохоронців. У складі зміни прикордонних нарядів перебувало 15 прикордонників, з них 7 жінок. Згодом,  до пункту пропуску прибув начальник відділу прикордонної служби «Керч» та група реагування, які після перемовин з російськими військовослужбовцями відновили роботу пункту пропуску.  Всього за поточну добу на даному пункті пропуску українськими прикордонниками було оформлено 544 особи.

Даний факт є ще одним підтвердженням того, що на особовий склад Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України постійно здійснюється психологічний тиск, а саме: застосовується фізична сила, лунають погрози, здійснюється шантаж. Незважаючи на це особовий склад не покидає місць несення служби, а також, не склавши зброю продовжує виконувати завдання з охорони державного кордону та залишається вірним Присязі та Українському народу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси