Українські прикордонники спільно з молдовськими колегами затримали «УАЗ» зі спиртом

НАЗАД
11 липня 2015 11:08

Під час спільного патрулювання кордону прикордонники України та Молдови виявили вантажний «УАЗ» без водія, кузов якого вщент завантажений 5 літровими пластиковими ємностями з прозорою р

Під час спільного патрулювання кордону прикордонники України та Молдови виявили на молдовській території сліди під’їзду до лінії кордону автівки підвищеної прохідності.

У результаті здійснення оперативних заходів за 2 кілометри від кордону ними був виявлений вантажний «УАЗ» без водія, кузов якого вщент завантажений 5 літровими пластиковими ємностями з прозорою рідиною з характерним запахом спирту. Загалом в автівці знаходилося близько 600 ємностей. Наразі сторони проводять заходи по встановленню власника «УАЗа» та осіб, які можливо мали на меті незаконно перемістити спирт до України.

Нагадаємо, що за останній місяць це вже третій випадок припинення українськими та молдовськими прикордонниками переміщення спирту. Минулого разу спільними діями правоохоронців зловмисникам завадили перемістити близько 2000 літрів спирту через «зелений» кордон та 25 тон спирту через міжнародний пункт пропуску «Рені-авто». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси