У Навчальному центрі Держприкордонслужби розпочався чемпіонат зі стрільби з табельної зброї пам’яті генерал-майора Ігоря Момота

НАЗАД
17 червня 2015 11:40

Днями на базі Навчального центру урочисто відкрили 3-й чемпіонат Державної прикордонної служби України зі стрільби з табельної зброї, який присвятили пам’яті генерал-майора Момота Ігоря Федорович

Днями на базі Навчального центру урочисто відкрили 3-й чемпіонат Державної прикордонної служби України зі стрільби з табельної зброї, який присвятили пам’яті генерал-майора Момота Ігоря Федоровича.

Учасників та гостей чемпіонату щиро привітав  спорткомітет, який є організатором  змагань, та керівництво Навчального центру.

Участь у змаганнях взяли представники Західного, Південного, Північного, Східного, Азово-Чорноморського регіональних управлінь, а також представники Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького, Навчального центру Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота, ОКПП «Київ» та Головного центру зв’язку, автоматизації та захисту інформації.

Урочистості розпочались з підняття Державного прапору та Гімну України. Від гостей звучали напутні слова та привітання з початком змагань. На знак поваги до загиблих учасники змагань поклали квіти до погруддя генерал-майора Ігоря Момота та хвилиною мовчання вшанували пам'ять про усіх загиблих.

«Одними з важливих вимог сьогодення є зародження мужності, стійкості, рішучості, відваги, витривалості, які так необхідні нашим прикордонникам. І на допомогу завжди приходить спорт, роль якого неоціненна в житті кожного військовослужбовця. Сподіваюсь, що й надалі спортсмени-прикордонники гідно нестимуть прапор країни на багатьох змаганнях, своїми досягненнями викликатимуть почуття гідності, захоплення у своїх шанувальників, підніматимуть імідж України, впишуть нові сторінки в історію спортивних досягнень», - звернувся до учасників перший заступник начальника Навчального центру полковник Олександр Гаркуша.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси