У Київській області прикордонники затримали п’ятеро сталкерів

НАЗАД
17 квiтня 2016 14:32

Учора завдяки взаємодії з місцевим населенням прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону та співробітники поліції  затримали порушників, які намагалися потрапити у зо

Учора завдяки взаємодії з місцевим населенням прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону та співробітники поліції  затримали порушників, які намагалися потрапити у зону відчуження Чорнобильської АЕС.

Про прямування невідомих у зону відчуження прикордонників повідомив місцевий житель. Трьох порушників правоохоронці затримали під час подолання ними загороджувального паркану неподалік н.п. Старі Соколи. Вже за декілька годин, за інформацією ще одного місцевого жителя, на напрямку н.п. Нові Соколи прикордонники та поліцейські затримали ще двох порушників.  Вони також хотіли подолати загороджувальний паркан зони відчуження та пробратися на забруднену радіацією територію . Троє із мандрівників виявились жителями Дніпропетровщини, ще двоє із Полтавської та Київської областей.

Стосовно осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 46 КУпАП (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнала радіоактивного забруднення).

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси