У автомобілях, поїзді та на «зеленому» кордоні виявили приховані сигарети

НАЗАД
13 травня 2014 12:21

 Сховки з куривом працівники пунктів пропуску знаходили скрізь: під капотом, під килимками, під сидіннями і просто в багажнику серед особистих речей. 

Учора у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону та працівники митниці у чотирьох автомобілях виявили приховані тютюнові вироби. Вивезти товар з України  намагалися наші співвітчизники. Причому сховки з куривом працівники пунктів пропуску знаходили скрізь: під капотом, під килимками, під сидіннями і просто в багажнику серед особистих речей. Контрабандний товар на суму понад 7,5 тисяч у водіїв автомобілів «Пежо», «Опель», «ВАЗ» та «БМВ» вилучили.

Також тютюнові вироби виявили працівники пункту пропуску «Ягодин-залізничний». Чотириста пачок сигарет невідомі приховали у конструктивних особливостях одного з вагонів потяга «Ягодин – Дорогуськ».

А от у пункті пропуску «Порубне» у громадянина Румунії через 100 пачок сигарет, прихованих у порожнинах підкрильників та порогах, вилучили автомобіль «Сеат» 2010 року випуску. Сума оцінки конфіскату склала понад 100 тисяч гривень.

Ще 7 ящиків безгоспних сигарет знайшли прикордонники Мукачівського та Луцького загонів біля кордону з Угорщиною та Польщею.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси