У «Зайцевому» на Донеччині прикордонники виявили мобільні телефони та планшети

НАЗАД
30 березня 2016 16:43

Сьогодні під час проведення заходів щодо протидії незаконному переміщенню товарів та вантажів через лінію розмежування прикордонним нарядом Краматорського прикордонного загону спільно з представниками фіск

Сьогодні під час проведення заходів щодо протидії незаконному переміщенню товарів та вантажів через лінію розмежування прикордонним нарядом Краматорського прикордонного загону спільно з представниками фіскальної служби та СБУ в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Зайцеве» виявлено приховані мобільні телефони та планшети.

47-річний чоловік прибув в КПВВ автомобілем «Опель» української реєстрації та прямував на непідконтрольну Україні територію. Виходячи з аналізу ризиків, що пов’язаний з приховуванням товарів, прикордонний наряд прийняв рішення провести поглиблений огляд автомобіля.

Інтуїція досвідчених фахівців не підвела, в результаті спільного огляду транспортного засобу серед речей були виявлені 34 мобільних телефони, 3 планшети  та аксесуари до них.

Порушника та автомобіль встановленим порядком прикордонники передали компетентним органам для прийняття подальшого правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси