У «Борисполі» затримали росіянина, який вдавав із себе узбека

НАЗАД
04 червня 2014 11:43

В аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали пасажира, який прямував до Стамбулу. Чоловік надав для контролю паспорт

В аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали пасажира, який прямував до Стамбулу. Чоловік надав для контролю паспорт громадянина Узбекистану, однак правоохоронці встановили, що документ підроблений.

Як з’ясувалось згодом, порушник насправді є росіянином. Він пояснив, що він  із Кавказького регіону, а прибув до України восени минулого року, так як  на батьківщині зазнавав утисків. Чоловік, який є мусульманином,  також повідомив, що тривалий час перебував на сході та півдні країни з релігійною метою, проте із загостренням ситуації в цих регіонах намагався виїхати з України за кордон, де проживає одна з його сімей.  Для цього нібито і придбав підробку, адже, із його слів, закордонний паспорт у нього відібрали російські правоохоронці.  Наразі подальшу долю порушника вирішуватиме суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси