У «Борисполі» прикордонники затримали поляка-грабіжника та росіянина з фальшивим угорським паспортом

НАЗАД
02 березня 2016 09:48

 Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали у «Борисполі» громадянина Польщі 1980 року народження, який намагався вилетіти

 Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали у «Борисполі» громадянина Польщі 1980 року народження, який намагався вилетіти до Нью-Йорка. Під час заходів прикордонного контролю на нього спрацювала база даних Інтерполу. Виявилося,  що він розшукувався з 2013 року правоохоронними органами Республіки Польща за шахрайство і грабіж. Про здійснення арешту злочинця прикордонники  поінформували чергового Укрбюро Інтерполу в м.Київ. Затриманого передано співробітникам Національної поліції.

Крім того у пункті пропуску «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби  виявили порушника, який намагався перетнути кордон з фальшивим паспортом.

Чоловік, який, як з`ясувалося  згодом, є громадянином Росії подав на перевірку незаконно отриманий паспорт громадянина Угорщини, що містив недостовірні установчі дані. За словами затриманого росіянина, паспорт, за яким він намагався відлетіти рейсом із Києва до Мюнхена, він придбав напередодні в Угорщині за 9 тисяч доларів США.

Наразі порушника передано компетентним органам для прийняття правового рішення. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси