У «Борисполі» правоохоронці виявили монети, ордени та «шоколадні» мобільники

НАЗАД
03 липня 2015 10:05

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з співробітниками СБУ провели комплекс оперативних заходів щодо попередження контрабандної діяльності на почтовому ві

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з співробітниками СБУ провели комплекс оперативних заходів щодо попередження контрабандної діяльності на почтовому відділенні аеропорту «Бориспіль».

Так, в ході відпрацювання оперативної інформації було оглянуто декілька почтових відправлень, адресати яких знаходились в Польщі, США, Ізраїлі та Китаї.

За результатами огляду в одному з відправлень було виявлено конверт з обгорткою із фольги, в якому намагалися відправити 45 старовинних монет, що становлять культурну цінність.     В іншому поштовому пакунку, який було відправлено до Нью-Йорка було виявлено 8 орденів, серед яких Орден Слави та 4 Георгіївських хрести.

Крім того, було виявлено посилку з 6 кілограмами бурштину з отримувачем в Гонконзі та три мобільні телефони замасковані під шоколадні плитки, які мали бути відправлені до Тель-Авіву.

Вищевказані предмети були вилучені Київською обласною митницею з метою проведення відповідних експертиз та прийняття в подальшому правового рішення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси