Вночі троє індійців напоролися на сигналізаційний комплекс на українсько-словацькому кордоні

НАЗАД
08 листопада 2021 12:43

Трьох незаконних мігрантів затримали вночі військовослужбовці Чопського прикордонного загону біля села Оноківці, що в Ужгородському районі Закарпаття.

Про появу непроханців біля держрубежу прикордонники дізналися після спрацювання сигналізаційного комплексу. У район спрацювання одразу вислали додаткові наряди. Один з них виявив сліди, які вели в бік Словаччини, а за ними – місце, де нелегали намагалися перелізти загороджувальний паркан і загублену шапку. Невдовзі прикордонники виявили в лісі за 300 метрів від держрубежу порушника, який був у головному уборі. Охоронці рубежу продовжили пошуки власника шапки і аж над ранок відшукали ще двох нелегалів, один з яких мав оголену голову.

Виявлених чужинців доставили у прикордонний підрозділ. Жоден із них не мав документів, усі вони назвалися громадянами Індії. Після встановлення осіб затриманих відносно них будуть оформлені адмінпротоколи за спробу незаконного перетинання державного кордону України  (ч.2 ст.204-1 КУпАП).

Нагадаємо, нещодавно сталася схожа ситуація також неподалік села Оноківці Ужгородського району. Тоді охоронці кордону виявили на землі рукавицю поблизу загороджувального паркану, та завдяки такій знахідці вийшли на сімох нелегальних мігрантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси