Вихідними прикордонники затримали декілька груп незаконних мігрантів, одну з яких покинули провідники

НАЗАД
09 вересня 2013 14:23

Протягом вихідних прикордонники Західного регіонального управління виявили та затримали кілька груп незаконних мігрантів з кавказького регіону. Також на ділянці Чопського загону затримали незаконних мігран

Протягом вихідних прикордонники Західного регіонального управління виявили та затримали кілька груп незаконних мігрантів з кавказького регіону.

Під час відпрацювання заходів з протидії незаконному переправленню осіб через кордон правоохоронці відділу «Великий Березний» Чопського загону зупинили чотирьох невідомих осіб. До держрубежу вони не дійшли 500 метрів. Документів затримані чоловіки при собі не мали, проте назвалися громадянами Грузії. Ще трьох осіб кавказької національності виявили на ділянці відділу «Герца» Чернівецького загону за допомогою приладу нічного бачення. Опівночі правоохоронці помітили та затримали одну особу, а вже за мить і інших двох осіб. В усіх чоловіків були відсутні документи.

Затриманих доставили до прикордонних підрозділів для проведення фільтраційних заходів та складання процесуальних документів за незаконне перетинання державного кордону України та порушення прикордонного режиму.

Також вчора на ділянці Чопського загону затримали незаконних мігрантів з Афганістану та Бангладешу. Про появу в прикордонні невідомих дільничний інспектор відділу «Великий Березний» дізнався від місцевих жителів. До кордону затриманим залишалося ще близько 1 кілометра.  Двоє громадян Афганістану та один громадянин Бангладешу документів при собі не мали, однак двоє з них запевнили правоохоронців, що вони 1996 та 1997 років народження. Затримані пояснили, що прямували до країн ЄС для покращення своєї долі. Ще на підступах до кордону їх покинули супроводжуючі особи і їм через голод та фізичне виснаження довелося самим шукати дорогу. Невдовзі їх затримали прикордонники.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси