(ВІДЕО) Українсько-американський рок-гурт «Vertex» виступив з музичними композиціями перед прикордонниками

НАЗАД
19 травня 2015 09:35

Нещодавно до військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО на ділянках відповідальності Донецького прикордонного загону,  прибула українсько-американська рок-трійка гурту «Vertex&

Нещодавно до військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО на ділянках відповідальності Донецького прикордонного загону,  прибула українсько-американська рок-трійка гурту «Vertex».  Музиканти познайомили військовослужбовців окремої бойової прикордонної комендатури з чудовими композиціями власного і не тільки доробку музичної лабораторії. Їхня музика вперше пролунала на передовій і з кожним акордом все більше розпалювала ентузіазм, заряджала позитивом і дарувала драйв військовим, які зібралися їх послухати.

Своєрідна терапія музикою підняла захисникам на ще вищий рівень внутрішні барометри міцності духу та віри в перемогу. Окрім маси приємних емоцій Ігор, Павло та Іван з гурту «Vertex», які приїхали із-за кордону, подарували борцям прилади нічного бачення, ліхтарі, військовий одяг, взуття та продукти харчування. Музиканти не залишились байдужими, без жодної спонсорської допомоги, знайшли  можливість прилетіти в Україну та внести свою лепту на допомогу захисникам Вітчизни.

На завершення концерту учасники гурту «Vertex» подякували прикордонникам за мужність, силу, відданість присязі та побажали стійкості в протистоянні з ворогом.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси