(ВІДЕО) У Києві в рамках операції «Кордон-2015» затримали 21 незаконного мігранта

НАЗАД
03 липня 2015 15:21

Сьогодні в рамках спільної операції «Кордон-2015» міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби України та Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з т

Сьогодні в рамках спільної операції «Кордон-2015» міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби України та Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, проводяться  спеціальні заходи по перевірці на окремих об’єктах масового скупчення  людей у місті Києві.

В  результаті проведеної перевірки вже виявлено 21 іноземця, в яких були відсутні документи, що надають їм законне право перебувати на території України. Це громадяни Афганістану, Туркменістану, Узбекистану, Сирії та інших країн Центральної і Східної Азії. У 11 з виявлених осіб взагалі були відсутні документи, що підтверджують особу, 5 - знаходяться в процесі набуття статусу біженців, інші громадяни мали документи не встановленого зразка.

Доля затриманих визначиться після надання виявленим правопорушенням правової оцінки. Загалом з початку операції «Кордон-2015» прикордонники спільно з представниками інших відомств та прикордонних структур суміжних країн ЄС вже виявили 189 незаконних мігрантів, з яких 10 дітей. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси