(ВІДЕО) В рамках операції «Кордон-2015» у Києві виявили 26 незаконних мігрантів

НАЗАД
26 серпня 2015 17:19

Результатом копіткої роботи, яка була проведена прикордонниками 10-го мобільного прикордонного загону та ОКПП «Київ», стало затримання  26 іноземних громадян з ознаками порушен

Продовжуються заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015», в тому числі і по перевірці на окремих об’єктах масового скупчення  людей у місті Києві. 

Результатом копіткої роботи, яка була проведена прикордонниками 10-го мобільного прикордонного загону та ОКПП «Київ» спільно зі співробітниками контррозвідки ГУ СБ України у м. Києві та Київській області,  Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними із торгівлею людьми МВС України, та працівниками Державної міграційної служби України, стало затримання  26 іноземних громадян з ознаками порушення міграційного законодавства України. Їх було запрошено до Деснянського РВ УДМС України в м. Києві. Щодо 6 іноземних громадян ДМСУ вирішується питання про примусове видворення із Украіни, ще 11 протоколів складено за ст. 203КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Наразі  заходи щодо протидії незаконній міграції на території м. Києва та Київської області тривають.

Загалом з початку операції «Кордон-2015» прикордонники спільно з представниками інших відомств та прикордонних структур суміжних країн ЄС вже виявили 722  незаконних мігранти, з яких 46 дітей.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси