(ВІДЕО) Прикордонники Сумського загону провели екскурсію для дітей з табору «Сузір’я»

НАЗАД
29 липня 2015 13:47

Прикордонники Сумського загону проводять комплекс заходів направлений на національно-патрі

Прикордонники Сумського загону проводять комплекс заходів направлений на національно-патріотичне виховання підростаючого покоління українців.

Учора за ініціативою Великописарівської районної державної адміністрації міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Велика Писарівка» відвідала група дітей Сумського обласного позаміського закладу оздоровлення та відпочинку – табору «Сузір’я». Всього в гості до охоронців кордону завітали майже півсотні дітей, всі вони є учнями різних шкіл Великописарівського району. До участі у заходах, також долучилися й працівники митниці.

У ході екскурсії дітей ознайомили з інфраструктурою пункту пропуску, особливостями здійснення прикордонного та інших визначених законодавством видів контролю осіб, транспортних засобів, вантажів та іншого майна. Також дітям було продемонстровано роботу мобільного тепловізійного комплексу.

Найцікавішою частиною стало знайомство дітей з прикордонником-кінологом та його чотирилапим помічником. Школярі із захопленням дивились на здібності службового собаки, який демонстрував пошук наркотичних засобів. 

На завершення заходу керівник дитячої групи Світлана Курило подякувала охоронцям кордону за змістовну екскурсію та за співпрацю, спрямовану на національно-патріотичне виховання майбутніх захисників нашої Батьківщини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси