(ВІДЕО) На Сумщині правоохоронці виявили понад 4 тонни спирту

НАЗАД
17 липня 2016 11:38

Учора військовослужбовці Держприкордонслужби спільно із співробітниками Національної поліції на одному з приватних помешкань н.п Руднєво Путивльського району, що у Сумській області, виявили понад 4 тонни спирту.

Учора військовослужбовці Держприкордонслужби спільно із співробітниками Національної поліції на одному з приватних помешкань н.п Руднєво Путивльського району, що у Сумській області, виявили  понад 4 тонни  спирту.

Так, у ході реалізації завчасно отриманої оперативними співробітниками прикордонного відомства інформації про можливе незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів, спільна група  спланувала та здійснила обшук житлового помешкання нашого співвітчизника. Під час проведення спільних оперативно-перевірочних заходів на приватному подвір’ї було виявлено автомобіль з вантажем спирту. Загальна вага алкогольної продукції 4395 літрів.

На даний час тривають оперативно-розшукові заходи, щодо встановлення осіб можливо причетних до вказаної протиправної діяльності. Попередня сума оцінки вантажу та транспортного засобу склала понад 800 тисяч гривень.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси