(ВІДЕО) На Одещині виявлені місця виготовлення та розповсюдження контрафактної алкогольної продукції

НАЗАД
07 березня 2018 14:12

В приватному домоволодінні одного з мешканців м. Подільськ, що на Одещині, виявлено та вилучено понад 230 літрів рідини з характерним запахом спирту та біля 80 літрів свіж розлитої контрафактної алкогольної продукції, а також ємкості, трубки, реагенти та

Оперативними підрозділами Південного регіонального управління під процесуальним керівництвом Котовської місцевої прокуратури в рамках кримінального провадження за статтею 227 «Умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції» проведено ряд обшуків в місцях виготовлення та транспортування контрафактної продукції.

Так, 5 березня цього року в приватному домоволодінні одного з мешканців м. Подільськ, що на Одещині, виявлено та вилучено понад 230 літрів рідини з характерним запахом спирту та біля 80 літрів свіж розлитої контрафактної алкогольної продукції, а також ємкості, трубки, реагенти та інші засоби виготовлення контрафактного алкоголю.

Крім того, учора на території складських приміщень однієї з логістичних транспортних компаній м. Одеса виявлено та вилучено понад 3 тонн  розлитої в пластикових пляшках контрафактної алкогольної продукції, 1090 літрів рідини з характерним запахом горілки, 2200 літрів рідини з характерним запахом віскі, 90 літрів рідини з характерним запахом вина.

Попередньо встановлено, що вказана контрафактна продукція була незаконно виготовлена окремими ділками в прикордонних населених пунктах Одеської області зі спирту, що надходив з підпільних цехів, розташованих в тилових регіонах нашої країни. В подальшому, використовуючи можливості однієї з логістичних транспортних компаній, призначалась для розповсюдження на території України.

Виявлений контрафактний товар вилучений співробітниками прокуратури. Наразі тривають заходи документування злочинної діяльності та встановлення причетних осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси