(ВІДЕО) На контрольному посту «Березове» прикордонники затримали автомобіль з медпрепаратами, що слідував на непідконтрольну територію

НАЗАД
08 вересня 2015 17:56

Вздовж лінії розмежування співробітники Державної прикордонної служби спільно з іншими взаємодіючими структурами продовжують вживати  заходи щодо

Вздовж лінії розмежування співробітники Державної прикордонної служби спільно з іншими взаємодіючими структурами продовжують вживати  заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів через лінію розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями.

Сьогодні прикордонники, що несуть службу на контрольному посту «Березове», під час здійснення заходів контролю помітили сильне хвилювання одного з водіїв, який слідував автомобілем «Газель» на непідконтрольну українській владі територію. З метою недопущення протиправної діяльності транспортний засіб правоохоронці відправили на поглиблений огляд.  У ході подальшої перевірки у автівці виявили сховок, який порушники облаштували за допомого подвійних стінок у кузові автомобіля. У такий спосіб двоє громадян України намагалися незаконно перемістити медичні препарати. Зі слів водія, за такий товар терористи вимагають сплати значних коштів тому вони змушені були перевозити їх приховано. Далі вони надали документи на товар, проте і у них прикордонники виявили не відповідність переліку препаратів з тими, які перевозилися.

Затриманий транспортний засіб із товаром буде передано до Державної фіскальної служби для прийняття подальшого правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси