(ВІДЕО) Як жити здорово! Знані спортсмени проводять майстеркласи для дітей прикордонників на Черкащині

НАЗАД
23 листопада 2020 11:34

Нечипоренко - чемпіон України з бігу на 400 метрів з бар'єрами.

Корисні повчання прикордонна малеча отримала також від майстра спорту України міжнародного класу, неодноразового переможця та призера всеукраїнських та міжнародних змагань Віталія Волошина, який в минулому служив у прикордонному відомстві.

Спортивно-масовий захід для дітей #OlympicLab за підтримки обласного відділення НОК України пройшов у селищі Оршанець, що під Черкасами, в рамках ініціативи «Чат з чемпіонами та навички лідерства». На місцевому стадіоні зібралось чимало дітей військовослужбовців-прикордонників. Діти охоронців рубежу, в тому числі героїв-прикордонників, які загинули боронячи Україну на Донбасі, отримали професійні поради від легкоатлетів.

Денис Нечипоренко та Віталій Волошин зуміли зацікавити юну авдиторію та залучити до активного уроку з перших хвилин спілкування. Обидва видатні спортсмени мають також чималий досвід педагогічної роботи – Віталій Волошин наразі представляє обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву в м. Черкаси. Денис Нечипоренко є кандидатом педагогічних наук та викладачем Навчально-наукового інституту фізичної культури спорту і здоров`я ЧНУ ім. Б.Хмельницького.

Діти із задоволення послухали розповіді відомих атлетів  про тривалі підготовку й тренування, про участь у світових змаганнях, про здобутки й перемоги.

Крім того, учасникам уроку стадіоні розповіли про спорт, фізичну активність та здоровий спосіб життя. Відомі спортсмени провели для дітей руханку та майстер-класи. Хлопці й дівчата із задоволенням виконували вправи та навчалися бігу з бар’єрами.

Усі учасники уроку отримали позитивний настрій та подарунки від відділення НОК України в Черкаській області.

Варто наголосити, що цього року Віталій Волошин веде в Оршанці з дітьми прикордонників легкоатлетичний гурток. Він щотижня проводить по 2-3 цікаві та корисні заняття. Ці уроки вельми результативні. Наприклад, вихованець гуртка Саша Кравченко цього року переміг на обласних легкоатлетичних змаганнях. Саша показав найкращий результат (57,95 с.) серед дітей 2005-2006 років народження у бігу на 400 метрів.

 

Автор відео –  Віталій Волошин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси