(ВІДЕО) Сергій Дейнеко побував на найгарячіших ділянках фронту

НАЗАД
16 квiтня 2023 10:22

Напередодні Великодня Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко побував на Бахмутському та Лиманському напрямках, де точаться найзапекліші бої із захисту нашої країни.

Разом з керівниками підрозділів Голова служби проговорив про найнеобхідніше у забезпеченні бійців, найважливіші потреби та ефективну планову взаємодію з усіма складовими Сил оборони України. Під час спілкування прикордонники розповіли про ситуацію на своїх напрямках та як саме зараз діє ворог. Зокрема відмічалося, що наразі так звані чвк «вагнер» «закінчуються», однак зайшли регулярні російські війська, серед яких і десантні підрозділи.

Проаналізувавши обстановку, очільник служби відмітив героїзм та успіхи прикордонників, а також вручив державні нагороди й відомчі відзнаки. Також одному з керівників прикордонних підрозділів, який героїчно і самовіданно боронить Бахмут, керівник Держприкордонслужби вручив погони «капітана» та привітав всіх з Великодніми святами.

«Вітаю Вас та Ваші родини! Добра, здоров’я, Божої благодаті Вам, Вашим близьким. Звичайно, Перемоги нам усім. І щоб наша країна в цьому році залишила цю війну Перемогою, вийшла на міжнародно визнані кордони й надалі розвивалася, подалі від цього неадекватного, ненормального, агресивного сусіда», – зазначив очільник відомства.

«Я вдячний Вам за службу, за справжню любов до України, за те, що Ви тут і бороните нашу державу на передовій лінії оборони. Дякую Вам, безмежно Вами пишаюся», - додав він.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси