В рамках співпраці прикордонників та СБУ було викрито терориста з «Аль-Каїди»

НАЗАД
20 травня 2016 12:42

Державна прикордонна служба України тісно співпрацює зі Службою безпеки України в рамках заходів з протидії нелегальній міграції. В тому числі викриваютьс

Державна прикордонна служба України тісно співпрацює зі Службою безпеки України в рамках заходів з протидії нелегальній міграції. В тому числі викриваються канали та протиправні елементи, які намагаються їх використовувати. Там, де виникають питання достовірності персональних документів, до перевірочних заходів окрім оперативних співробітників залучаються фахівці експертно-криміналістичного центру прикордонного відомства.

Нещодавно результатом такої співпраці стало спільне із співробітниками СБУ виявлення та в подальшому затримання громадянина, який виявився активним членом терористичної організації «Аль-Каїда». Чоловік, який є громадянином однієї з азійських країн, перебував у міжнародному розшуку та переховувався на території нашої держави.

Викрили його на підставі висновків спеціалістів експертно-криміналістичного центру про те, що чоловік використовує підроблений паспортний документ.

Наразі правоохоронні органи вже затримали злочинця. Тривають процесуальні дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси