В пункті пропуску «Ужгород» сигарети перевозили в подвійному днищі причепа

НАЗАД
04 травня 2015 11:05

Співробітники Чопського прикордонного загону спільно з працівниками митниці виявили схованку з сигаретами. Тютюнові вироби перевозили в подвійному днищі причепа вантажного автомобіля «ДАФ&raq

Вчора співробітники Чопського прикордонного загону спільно з працівниками митниці виявили схованку з сигаретами. Тютюнові вироби перевозили в подвійному днищі причепа вантажного автомобіля «ДАФ» під керуванням громадянина України. Транспортним засобом чоловік виїжджав за межі України через пункт пропуску «Ужгород». Загалом з тайника дістали майже 5 тисяч пачок сигарет «Фєст» без акцизних марок. Куриво у чоловіка вилучили. Крім цього у нього вилучили й автівку вартістю 578 тисяч гривень.

Також вчора тютюнові вироби двічі вилучалися в пункті пропуску  «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею. Їх перевозили за обшивками дверцят автомобілів громадяни Польщі. Чоловіки також втратили свої транспортні засоби за приховане перевезення товарів. Ще майже тисячу пачок сигарет знайшли серед руди в вагоні вантажного поїзду в залізничному пункті пропуску «Мостиська».

Крім того, прикордонники Мукачівського та Чернівецького загонів неподалік державного кордону загалом виявили та затримали 16 пакунків сигарет. 12 з них переносили 4 громадян України, яких охоронці кордону відділу «Селятин» Чернівецького загону затримали по інформації місцевих жителів. Вартість даних тютюнових виробів склала майже 100 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси