В пункті пропуску «Хоробичі» прикордонники затримали молодика, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань

НАЗАД
12 грудня 2015 10:35

Громадянина України, який можливо причетний до діяльності незаконних збройних формувань, затримали вчора прикордонники Чернігівського загону. Молодик намагався виїхати з України через залізничний пункт про

Громадянина України, який можливо причетний до діяльності незаконних збройних формувань, затримали вчора прикордонники Чернігівського загону. Молодик намагався виїхати з України через залізничний пункт пропуску «Хоробичі».

Під час оформлення поїзду, який прямував з Запоріжжя в Мінськ прикордонний наряд звернув увагу на 23-річного жителя одного з міст Луганської області, яке знаходиться на непідконтрольній українській владі території. Охоронці кордону ініціювали проведення поглибленої перевірки молодика. У ході додаткового контролю у нього виявили камуфльований одяг. Крім того, при перевірці його мобільного телефону були виявлені фотокартки з даним громадянином у військовій формі з шевроном МВД ЛНР та зброєю в руках.

По даному факту поінформовано співробітників СБУ, Національної поліції та внутрішньої безпеки прикордонного загону. Тепер чоловіку доведеться давати пояснення правоохоронцям, які проводитимуть перевірку по причетності чоловіка до злочинів на території України.

Ще двох громадян України, які можливо сприяли діяльності терористів затримали неподалік Костянтинівки прикордонники Краматорського загону спільно з співробітниками Національної поліції. Чоловіків виявили під час перевірки документів у пасажирів маршрутного таксі. Інформація щодо них знаходилася в інформаційних базах даних правоохоронців. Наразі їх передали представникам поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси