В Одесі на «7 кілометрі» правоохоронці затримали семеро китайців, які порушили правила перебування в Україні

НАЗАД
23 серпня 2018 13:40

Загалом на порушників українського законодавства накладено штрафів на загальну суму понад 11,1 мільйона гривень.

В рамках проведення операції «Мігрант» співробітниками оперативних підрозділів Південного регіонального управління Державної прикордонної служби спільно з представниками Одеського прикордонного загону, співробітниками СБУ та ДМСУ в Одеській області проведено комплекс заходів на території промислового ринку «7-й кілометр», що в м. Одесі, спрямованих на перевірку наявної інформації відносно незаконного перебування іноземців на території України.

У результаті проведених заходів виявлено та доставлено у приміщення ДМС України 7 іноземних громадян, які порушили правила перебування на території України. На іноземців складено протоколи та накладено штраф у розмірі 11900 гривень. Зараз вирішується питання щодо видворення їх з країни.

Загалом з початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» Держприкордонслужбою спільно з іншими взаємодіючими органами тільки за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України складено більше 1240 протоколів.  Крім того, на порушників українського законодавства накладено штрафів на загальну суму понад 11,1 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси