В аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили 3 громадян Індії з фальшивими документами

НАЗАД
31 березня 2016 12:41

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту  «Київ»  виявили фальшиві документи у трьох  громадян І

Учора в аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту  «Київ»  виявили фальшиві документи у трьох  громадян Індії. Іноземці прилетіли зі Стамбула та прямували транзитом через Київ до Цюриха. Під час перевірки документів прикордонники з’ясували, що вони мають підроблені візи Німеччини. Порушників, що використовували підроблені документи, відправлено зворотнім рейсом до Стамбула.

Відмітимо, що співробітники Державної прикордонної служби постійно вдосконалюють навички по перевірці документів та проходять відповідні курси навчання. У цьому їм допомагають міжнародні спеціалісти, зокрема Німеччини, Польщі, США, Великобританії та інші. Днями за сприяння консультативної місії ЄС, своїм досвідом роботи у цьому напрямку ділилися британські експерти, які провели навчальний тренінг з персоналом ОКПП «Київ». Під час тренінгу прикордонники, більшість з яких є учасниками пілотного проекту «Нове обличчя кордону», набували практичних навичок по перевірці паспортів, виявленню підроблених, недійсних і не встановленого зразка документів та роботи з технічними засобами для їх перевірки. Учасники тренінгу змогли ознайомитися з останнім тенденціям щодо підробок документів і методами їх ідентифікації. Крім того прикордонників ознайомили з видами документів, віз, дозволів на проживання, правилами в`їзду громадян до країн ЄС тощо.    

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси