В Адміністрації Держприкордонслужби відбулась міжвідомча нарада щодо здійснення контрольних процедур у пункті контролю «Київ-пасажирський»

НАЗАД
31 серпня 2012 14:09

В Адміністрації Держприкордонслужби відбулась міжвідомча нарада з питань організації та здійснення контрольних процедур пасажирських поїздів у пункті контролю «Київ-пасажирський».

Нещодавно в Адміністрації Держприкордонслужби відбулась міжвідомча нарада з питань організації та здійснення контрольних процедур пасажирських поїздів у пункті контролю «Київ-пасажирський».  Під час наради представники  міністерств та відомств обговорили шляхи опрацювання технологічної схеми пропуску осіб і транспортних засобів у пункті контролю з метою створення комфортних умов для пасажирів, які перетинатимуть державний кордон залізничним шляхом.  

В ході зустрічі учасники наради розглянули питання щодо можливого перенесення контрольних процедур  з пункту контролю «Конотоп», що в Сумській області у пункт контролю «Київ-пасажирський» для 6 пасажирських поїздів за трьома напрямами, а саме поїзда № 5/6 сполученням «Київ – Москва»,  № 15/16 сполученням «Москва –Будапешт» та  № 59/60 сполученням «Москва – Софія»

Такі нововведення дадуть змогу громадянам, які прямуватимуть цими напрямами уникнути нічних перевірок на державному кордоні та значно скоротити час перебування у дорозі. Також було наголошено, що їх запровадження стане можливо лише з введенням нового графіку руху поїздів з 30 травня 2013 року та після узгодження цього питання з російською стороною.

 Загалом було зазначено, що Укрзалізниця планує завершити узгодження вищезазначених пропозицій з російською залізницею до кінця січня 2013 року. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси