Українські прикордонники завадили переміщенню до країн ЄС понад 80 ящиків контрабандних сигарет

НАЗАД
07 серпня 2018 11:44

За минулу добу військовослужбовці Чернівецького та Мукачівського прикордонних загонів запобігли переміщенню через кордон понад 80 ящиків контрабандних сигарет.

Інформацію про можливе незаконне переміщення товарів через кордон надали співробітники оперативних підрозділів. Завдяки чому сьогодні вночі група реагування від відділу «Красноїльськ» в найкоротший термін вийшла на слід правопорушників. Останні якраз спробували подолати інженерне загородження. Помітивши прикордонників правопорушники вдалися до втечі покинувши свій товар, а саме - 27 ящиків сигарет. Переслідуючи порушників одного із втікачів було затримано, ним виявився місцевий житель.

Ще одну спробу перемістити сигарети до Румунії на ділянці цього ж відділу упередив прикордонний наряд, який за допомогою тепловізора виявив невідомих осіб. Правопорушники, зрозумівши що їх викрито, і аби уникнути відповідальності, покинули 18 ящиків з сигаретами та втекли. У ході подальшого пошуку контрабандистів прикордонники виявили сховок, в якому знаходилось ще 18 ящиків сигарет.

Крім того, вчора ввечері військовослужбовці відділу «Вилок» Мукачівського загону під час патрулювання державного кордону виявили приховані в кущах сигарети загальною кількістю також 18 ящиків. До сусідньої Угорщини доставити контрабандне куриво зловмисники планували через водний канал Ботар, по якому проходить кордон.

Увесь контрабандний товар - а це 81 ящик сигарет без акцизних марок України, доставлено до відділів прикордонної служби «Красноїльськ» та «Вилок». Наразі тривають пошуки причетних до цих правопорушень осіб. Знайдену контрабанду встановленим порядком буде передано до ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси