«Удосконалення інтегрованого управління кордонами на українсько-молдовському кордоні». В Одесі відбулося засідання Керівного комітету проекту

НАЗАД
25 сiчня 2019 10:44

Учора в Одесі відбулося четверте засідання Керівного комітету проекту «Удосконалення інтегрованого управління кордонами на українсько-молдовському кордоні».

Захід був організований з метою вдосконалення інтегрованого управління кордонами, поліпшення прозорості та оперативної готовності українських і молдавських прикордонних та митних служб.

У ході Керівного комітету були представлені основні досягнення в рамках впровадження проекту, обговорено проблемні питання та етапи подальшої реалізації проекту за всіма компонентами. Зокрема презентовано поточні результати робіт з модернізації інфраструктури пунктів пропуску зі спільним контролем «Кучурган-Первомайськ» та «Рені-Джюрджюлешть», розглянуто статус виконання компоненту по роботі спільного контактного пункту в пункті пропуску зі спільним контролем «Паланка» та статус виконання компоненту по впровадженню компонента «Обмін інформацією про осіб і транспортні засоби, на яких особи перетинають українсько-молдовський державний кордон».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси