У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби побувала радниця міністра МВС з питань ґендерної політики Вікторія Арнаутова

НАЗАД
30 жовтня 2019 11:51

Робочу нараду з прикордонниками Західного регіонального управління Держприкордонслужби провела радниця міністра МВС з питань ґендерної політики Вікторія Арнаутова.

В ході робочої наради радниця міністра МВС розповіла прикордонникам про заходи, які здійснюються на шляху до забезпечення ґендерного паритету в правоохоронних органах та військових структурах України.

Вікторія Арнаутова наголосила, що впровадження ґендерного паритету в правоохоронних структурах - це не лише  зобов’язання України перед світовою спільнотою, а й перед українцями. Адже рівні умови для чоловіків та жінок дозволять кожному правоохоронцю розвиватися у своєму напрямку, а держава та суспільство повинні надавати можливості, а не створювати перешкоди для самореалізації. 

Водночас щодо ґендерної політики в Україні побутує чимало міфів, які вже стали елементами у гібридній війні. На противагу цьому міжнародний досвід демонструє, що в цивілізованих країнах жінки і чоловіки мають однакову можливість здобувати найвищі військові звання та бути Головнокомандувачами у своїх країнах.

Крім того, військовослужбовці розповіли про співвідношення відсоткової частки чоловіків та жінок серед охоронців західного кордону.

Варто зазначити, що подібні зустрічі щодо реалізації ґендерної політики нещодавно проводились в інших регіональних управліннях  Держприкордонслужби та структурах МВС. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси