У результаті операції «Кордон-2016» затримано 320 нелегальних мігрантів, 2,5 мільйони пачок сигарет та 315 кг бурштину

НАЗАД
15 грудня 2016 13:06

Завершилася прикордонна операція «Кордон-2016», яку Державна прикордонна служба України проводила спільно із іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств і відомств.

«Завершилася прикордонна операція «Кордон-2016», яку Державна прикордонна служба України проводила спільно із іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств і відомств. В рамках спільних дій посилено протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон незаконних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів та зброї», - повідомив сьогодні під час брифінгу в Укрінформі помічник Голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

Він зазначив, що «загалом було затримано понад 320 нелегальних мігрантів, 1700 порушників державного кордону, близько 4 тисяч порушників прикордонного режиму. Крім того, через кордон не пропущено понад 1200 потенційних нелегальних мігрантів, а також виявлено та вилучено близько 400 тонн спирту, 2,5 мільйони пачок сигарет, 70 кг наркотичних засобів, 280 одиниць зброї, близько 4 тисяч боєприпасів та 315 кг бурштину».

Також він додав, що «враховуючи напруженість обстановки, на окремих ділянках державного кордону продовжено проведення оперативно-профілактичних заходів з протидії протиправній діяльності з залученням резервів».

Такі заходи, зокрема, тривають на Волині, Буковині та Закарпатті, а також на ділянці Азово-Чорноморського  регіонального управління.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси