У передріздвяний період на державному кордоні відмічається зростання пасажиропотоку

НАЗАД
19 грудня 2023 15:05

З наближенням різдвяних та новорічних свят прикордонники фіксують поступове збільшення потоку осіб та транспортних засобів в пунктах пропуску через державний кордон України.

Кількість пропущених осіб за минулий тиждень зросла на понад 80 тис.,  і транспорту – на 13,5 тис. у порівнянні з попереднім тижнем.

Динаміка перетину кордону свідчить про незначну перевагу в’їзду громадян в Україну над виїздом. Разом з тим загальне збільшення пасажиропотоку відмічається як на в’їзд, так і на виїзд з України, через що на окремих напрямках фіксується і накопичення транспорту в обох напрямках.

Варто зазначити, що упродовж цих вихідних, 16-17 грудня, кількість перетинів кордону України на добу склала більш як 100 тис. осіб і близько 24 тис. транспортних засобів. Тоді як упродовж минулих вихідних, 9 та 10 грудня, прикордонники оформляли в середньому за добу 83 тис. осіб та 20 тис. транспортних засобів.

Найбільш завантаженими залишаються пункти пропуску на кордоні з Польщею, на які припадає 50% від загального пасажиропотоку.

Просимо громадян врахувати цю інформацію під час планування поїздок та відстежувати завантаженість пунктів пропуску на сторінці Західного регіонального управління ДПСУ у Фейсбуку, а також на сайтах контрольних служб країн, що межують з Україною.

Держприкордонслужба продовжує нести службу в посиленому режимі 24/7: невпинно виборює Перемогу в складі Сил оборони України на лінії фронту, де тривають бойові дії, забезпечує охорону ділянок державного кордону з країнами ЄС, протидіє протиправній діяльності, забезпечує швидкий і безперебійний пропуск громадян через кордон.

Прикордонники завжди на варті! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси