У машині з ґвалтівником

НАЗАД
15 липня 2021 12:19

Прикордонник розпізнав у попутнику злочинця, якого розшукують за зґвалтування неповнолітньої дівчинки.

Учора рухаючись автомобілем на відпочинок із сім’єю з міста Новопсков військовослужбовець Луганського загону побачив, як обабіч дороги людина сигналізує про зупинку. Правоохоронець зупинився та підібрав попутника. Як з’ясувалося, той їхав від родичів додому в н.п. Волноваха.

Дорогою чоловіки спілкувалися. Під час бесіди пасажир розповідав про себе, і після почутого прізвища та ім’я свого співрозмовника, у прикордонника виникли підозри щодо його причетності у скоєнні кримінального злочину.

Під’їхавши до міста Сєвєродонецьк прикордонник зупинився на заправці. Поки підозрюваний сидів в машині охоронець кордону зателефонував до відділу прикордонної служби аби впевнитися у достовірності інформації. На своє питання він почув приголомшливу відповідь – його попутник знаходиться у розшуку за вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 ККУ «Зґвалтування». Одразу після почутих слів водій викликав співробітників Національної поліції.

Правоохоронець якомога довше затягував час аби у правопорушника не виникало підозри про слідування по нього наряду. Приїхавши на вказане місце прикордонник передав злочинця співробітникам компетентним правоохоронним органам.

Подальшу долю злочинця вирішить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси