У Маріуполі вшанували пам’ять моряка-прикордонника, якого бойовики підірвали на катері у 2015 році

НАЗАД
07 червня 2018 13:56

Сьогодні в Маріупольському загоні морської охорони, що входить до складу Об'єднаних сил, вшанували пам'ять загиблого командира малого катера морської охорони Маслія Антона Олександровича.

Сьогодні в Маріупольському загоні морської охорони, що входить до складу Об'єднаних сил,  вшанували пам'ять загиблого командира малого катера морської охорони Маслія Антона Олександровича. Його в складі команди на катері UMS-1000 терористи підірвали на міні у відкритому морі у 2015 році.

 Командування загону та весь особовий склад вшанували пам᾽ять мужнього прикордонника хвилиною мовчання, провели панахиду та спустили вінок на воду в місці трагедії.

Нагадаємо, вибух катера морської охорони Держприкордонслужби  під час виконання завдань з охорони державного кордону стався 7 червня 2015 року на рейді порту Маріуполь біля Азовського судноремонтного заводу у Приморському районі.  Всього на борту катера перебувало семеро людей. В  результаті підриву було поранено шестеро з них. На жаль, командир  - головний старшина Антон Маслій внаслідок отриманих поранень загинув на місці.

Антон Олександрович проходив службу у Державній прикордонній службі України з 2007 року, і як кращий військовослужбовець загону був призначений в серпні 2014 року на посаду командира новітнього катера UMS-1000.

Він був відданим улюбленій справі, користувався не тільки авторитетом та повагою серед товаришів по службі, а й був взірцем справжнього моряка-прикордонника.

З самого початку російської агресії Антон Маслій брав участь у проведенні АТО, захищаючи свою Батьківщину, за що був нагороджений медаллю «За оборону Маріуполя» та орденом «За мужність 3-го ступеня».

Світла пам'ять Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси