У Маріуполі прикордонники виявили особу, яка причетна до незаконного «референдуму»

НАЗАД
02 листопада 2020 16:30

Оперативниками Донецького прикордонного загону викрито особу, причетну до посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

Зокрема оперативні співробітники Держприкордонслужби виявили жительку Маріуполя, яка в 2014 році брала участь у так званому «референдумі про державну самостійність донецької народної республіки». Жінка виконувала функції «члена виборчої комісії» на одній із «виборчих дільниць». Під час «референдуму» громадянка здійснювала облік осіб, які брали участь у псевдоголосуванні, видавала бюлетені, а також слідкувала за процесом «волевиявлення».

В ході супроводу кримінального провадження прикордонниками отримано підтверджуючі матеріали щодо злочинних діянь вказаної особи.

Днями спільно зі слідчим відділом 2-го управління ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях та за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури  жінці оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 110 КК України «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України». Громадянці загрожує обмеження або позбавлення волі терміном до 3 років.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси