У КПВВ «Новотроїцьке» жінка намагалася двічі підкупити прикордонників

НАЗАД
05 лютого 2022 10:22

Учора прикордонники Донецького загону припинили подвійну спробу дачі неправомірної вигоди.

Так, в КПВВ «Новотроїцьке» громадянка України намагалася приховано перемістити в особистих речах через лінію розмежування до ТОТУ 11 тисяч доларів США.

Щоб прикордонний наряд «не помітив» правопорушення, громадянка запропонувала військовій грошову винагороду у розмірі 2 тисяч доларів США. Прикордонниця відмовилася від хабаря. В той час, коли на жінку оформлювали картку-відмову,  вона спробувала підкупити вже іншого прикордонника. Аби військовослужбовець припинив оформлення документів, жінка запропонувала 1 тисячу доларів США.

Всі спроби схилити прикордонників до неправомірних дій виявилися невдалими. Громадянку України та кошти передано представникам Національної поліції, а також направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ.

Крім того, минулої доби прикордонники припинили ще 4 спроби підкупу військовослужбовців. Двоє іноземців та двоє громадян України намагалися дати хабарі прикордонникам Львівського  та Харківського загонів, проте їх плани також провалилися.

Нагадуємо, що за дачу хабаря, як і за взяття діє криміальна відповідальнсть.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси