У кого «сповідуються» московські попи

НАЗАД
19 червня 2023 12:39

Так чи інакше поціновувачі «руского міра», і в рясі також, самі йдуть на сповідь до українців.

Зокрема днями вкотре, на в'їзді в Київ прикордонники зупинили для перевірки священника церкви, що раніше визнавала приналежність до московського патріархату.

У мобільному телефоні клірика виявили проросійський контент. А саме – в одній з російських соцмереж були пости проросійського характеру. Також у Фейсбуку чоловік підписаний на низку російських сторінок, зокрема на сторінку російського карликового диктатора – путіна, та януковича. Крім цього, з перевірки листувань в одному з месенджерів стало відомо, що священник неодноразово здійснював грошові перекази на рахунки у рф і навіть на молитву кидав додатково 100 гривень по курсу рубля. Ще уродженець столиці 1980 року народження хотів зробити «знак вніманія мальчіку», бо той «харошенькій».

Під час перевірки у відкритих джерелах інформації відносно цього священника з’ясувалося, що чоловік закликав до зриву мобілізації до лав ЗСУ, у 2015 році закликав українців ухилятися від військової служби, посилаючись на заповідь «Не вбий», поширював брехливу інформацію про Революцію гідності тощо.

Наразі цю особу прикордонники передали співробітникам СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси