(ВІДЕО) У Києві пройшла Перша конференція Української асоціації представниць правоохоронних органів (УАППО)

НАЗАД
16 листопада 2018 16:11

Учора, 15 листопада, розпочалась Перша конференція Української асоціації представниць правоохоронних органів (УАППО).

Зазначимо, що УАППО перша в Україні організація, яка створена, щоб захищати права жінок, які несуть службу або працюють в правоохоронних органах.

«Ви пам’ятаєте, що приблизно на початку ХХ століття жінки виборювали собі право до голосування, а зараз ми на рівні держави виборюємо собі адекватно рівне право бути представленими в виборних органах і органах управління. Ці зрушення, які визначають і зрілість, і демократичність суспільства, і дають додаткову можливість до економічного зростання», - сказала під час свого виступу віце-прем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Як жінки, так і чоловіки - спікери, наголошували на важливості досягнення гендерної неупередженості і рівності в нашому суспільстві.

«Сьогодні ми робимо набагато більше з вами – ми впроваджуємо інститут менторства, інститут підтримки. Сьогодні ми з вами вже не живемо в епоху чи еру керівників. Сьогодні ми вже живемо в епоху лідерів. Ми вже розуміємо, що дуже важливо не ділити весь світ, все людство на чоловічу та жіночу частини. Сьогодні весь світ і діти повинні зростати в абсолютно гендерно неупередженому середовищі», – зазначила під час конференції заступниця міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук.

А сьогодні, 16 листопада, представники та представниці УАППО разом із запрошеними гостями з різних країн проводять День професійного розвитку, де зможуть покращити свої професійні знання та навички.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси