У Борисполі громадяни Ірану пред’явили чужі паспорти – на 10 та на 3 роки молодших за себе громадян Франції

НАЗАД
25 квiтня 2021 10:15

Учора в аеропорту Борисполя прикордонники виявили двох іноземців з чужими закордонними паспортами та підробленими ID-картками громадян Франції.

Під час оформлення авіарейсу «Мінськ-Київ», при перевірці документів у осіб, які знаходились в залі «Приліт», прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили чоловіка та жінку, які пред’явили чужі французькі паспорти.

Згодом з’ясувалося, що іноземці мали з собою свої справжні документи громадян Ірану.

36-річна жінка надала прикордонникам чужий закордонний паспорт, виданий на ім’я майже на 10 років молодшої за себе громадянки Франції. А 32-річний чоловік – закордонний паспорт 29-річного громадянина Франції.

Крім того, у іноземців також були підроблені ID-картки громадян Франції, на яких були вже їхні фото.

Згодом правоохоронці з’ясували, що чоловік та жінка слідували трансферним маршрутом «Мінськ-Київ-Єреван» за своїми дійсними закордонними паспортами. Проте, замість Єревана, вони планували потрапити в Амстердам вже за чужими документами. У обох були авіаквитки на рейс «Київ-Амстердам».

Іноземці розповіли прикордонникам, що чужі паспорти громадян Франції, а також підроблені французькі ID-картки вони придбали у Стамбулі, віддавши кожний по 10 тисяч доларів США.

Підроблені та чужі паспорти прикордонники вилучили, громадянам Ірану на три роки заборонили в’їзд на територію України. Окрім того, замість омріяних Нідерландів, вони повернуться зворотним рейсом назад.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси