У Болградському районі прикордонники спільно з поліцейськими виявили наркотики та зброю

НАЗАД
16 березня 2021 10:51

Учора оперативні співробітники Ізмаїльського загону спільно зі співробітниками Болградського відділу поліції у двох приватних домоволодіннях села Оксамитне виявили зброю та наркотичні засоби.

Обшуки здійснювалися на виконання доручення слідчого Нацполіції у рамках провадження за ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури. До слідчих дій також залучались прикордонні інспектори-кінологи зі службовими собаками.

У фігурантів кримінального провадження, громадян України, виявлено та співробітниками Нацполіції вилучено 245 г речовини рослинного походження, пристрій для відстрілу гумових куль, 8 набоїв до нього та рушницю 12 калібру На зброю у власників не було жодних документів. 

Наразі очікується прийняття рішення про кваліфікацію дій за ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» відповідно.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси