Трьох іноземних порушників виявили прикордонники в столичних аеропортах

НАЗАД
30 сiчня 2018 10:12

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» співробітники прикордонного відомства під час оформлення пасажирів рейсу «Київ-Бергамо» викрили громадянина Гани, який на паспортний контроль пред’явив чужий паспортний документ громадянина Італії.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили трьох іноземців із підробленими документами та розшукуваного Інтерполом.

Учора в міжнародному аеропорту «Бориспіль» співробітники прикордонного відомства під час оформлення пасажирів рейсу «Київ-Бергамо» викрили громадянина Гани, який на паспортний контроль пред’явив чужий паспортний документ громадянина Італії. У ході з’ясування обставин, на зазначеному рейсі правоохоронці виявили італійку, уродженку Гани. Саме вона і передала затриманому паспортний документ, який належить третій особі.

Стосовно чоловіка складено протокол за статтею 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) стосовно іноземки до НПнаправлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 332 КК України(Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Іноземців передано працівникам Нацполіції.

А в аеропорту «Жуляни» під час перевірки документів пасажирів рейсу «Анкара-Київ» співробітники Держприкордонслужби викрили громадянина Туреччини, якого розшукував Інтерпол за зґвалтування та громадянина Туркменістану підроблену посвідку на тимчасове проживання в Україні, яку він придбав за 18 тисяч гривень.Стосовно турецького правопорушника поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

По другому факту – громадянина Туркменістану та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ознаками статті 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) направлено до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси