Таксист намагався провезти через кордон наркотики

НАЗАД
25 червня 2016 11:23

Сьогодні вночі співробітники Держприкордонслужби та СБУ виявили у громадянина Молдови декілька пакунків з речовиною сіро-зеленого кольору, ймовірно мариху

Сьогодні вночі співробітники Держприкордонслужби та СБУ виявили у громадянина Молдови декілька пакунків з речовиною сіро-зеленого кольору, ймовірно марихуаною.

Так у пункт пропуску «Йосипівка» Котовського загону на виїзд з України прибув автомобіль «Фольксваген», під керуванням громадянин Молдови. Під час проходження контролю водій не зміг пояснити що перевозить та зазначив, що працює таксистом, і не знає, що в коробках. З його слів, він прибув на заказ, де отримав дану посилку, щоб доставити її іншому адресату. Прикордонний наряд прийняв рішення на проведення спільно з інспектором фіскальної служби та представником Котовського МРВ УСБУ в Одеській області  поглибленого огляду даного транспортного засобу. До перевірки також було залучено і службову собаку, яка відразу спрацювала на автомобіль. Як результат правоохоронці виявили три пакунки з речовиною сіро-зеленого кольору, ймовірно марихуана.

Попередня вага речовини сіро-зеленого кольору становить близько 580 грам. Наразі тривають заходи щодо встановлення кола причетних осіб до протиправної діяльності.

Також в міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення «Нові Яриловичі» та «Ягодин» у громадянина Республіки Білорусь та нашого співвітчизника прикордонники Чернігівського та Луцького загонів учора виявили речовину сіро-зеленого кольору рослинного походження, ймовірно марихуану. Затриманих передано компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси