Таксі до кордону замовляли? На Одещині прикордонники викрили таксиста-організатора незаконного переправлення осіб

НАЗАД
20 травня 2024 13:00

Офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки Подільського прикордонного загону ГВВВБ «Південь» затримали 30-річного місцевого жителя, який організував схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через кордон до придністровського регіону Молдови.

Оперативники встановили, що потенційних клієнтів організатор трансферу знаходив через знайомих. Свою допомогу перевізник оцінював у 10 тис. доларів США, які мав би отримати у разі успішної «операції».

Після виконання домовленостей, доставлення клієнта до прикордоння, таксиста затримали в порядку ст. 208 КПК України. За організацію протиправної діяльності йому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 332 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Заходи проводились спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Одеській області ДСР Нацполіції, слідчих СВ Подільського РУП ГУПН в Одеській області за процесуального керівництва Одеської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси