Суд визнав дії прикордонників законними

НАЗАД
21 грудня 2020 14:26

Суд першої інстанції та П’ятий апеляційний адміністративний суд не задовільнили позовні заяви та апеляційні скарги капітана яхти, який порушив прикордонний режим, та визнав дії прикордонників правомірними.

Нагадаємо, 24 травня 2020 року прикордонники Одеського загону виявили моторну яхту, якою вийшли в море з недопущеного до експлуатації об’єкту базування.

Днями суд м. Одеси розглянув скарги громадянина України щодо визнання неправомірними дій прикордонників та скасування постанов про притягнення до адмінвідповідальності, та визнав дії співробітників Держприкордонслужби правомірними.

Протягом тривалого часу правопорушники не хотіли визнавати постанову прикордонників законною, демонстративно виражали свою позицію провокативними діями у соціальних мережах та оскаржували дії правоохоронців у судовому порядку.

Варто наголосити, що згідно постанови по справі про адміністративне правопорушення, керманич яхти мав сплатити усього 340 гривень за двічі скоєні правопорушення, передбачені ст. 202 КУпАП. Проте під час спроби оскаржити дії прикордонників, правопорушник поніс судові витрати на суму понад 10 000 гривень.

Рішення суду є остаточним та не підлягає оскарженню.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси