Співробітники ВВБ Держприкордонслужби викрили осіб та канал, яким розповсюджували наркотики, в т.ч. серед військових

НАЗАД
11 квiтня 2019 10:57

Поштовхом для початку розслідування стала смерть внаслідок вживання психотропних речовин одного з військовослужбовців Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Співробітники УВВБ «Південь» Держприкордонслужби спільно з представниками ДВБ Національної поліції під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України взяли участь у ліквідації злочинної організації, яка займалась виготовленням та розповсюдженням особливо небезпечних важких наркотиків на території України, один з головних осередків якого знаходився в Одеській області.

Варто відмітити, що заходи по встановленню осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження наркотичних речовин, в тому числі і серед персоналу Дежприкордонслужби України, оперативниками внутрішньої безпеки прикордонного відомства здійснювались від кінця минулого року.

Поштовхом для початку розслідування стала смерть внаслідок вживання психотропних речовин одного з військовослужбовців Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Спільно з ДВБ Національної поліції, в рамках кримінального провадження за ч.3 ст.307 ККУ, проведено роботу по викриттю цілої мережі наркоторговців.  Співробітники УВВБ «Південь» Держприкордонслужби виконували доручення по документуванню саме наркокур’єрів, причетних до смерті прикордонника.

Під час документування протиправної діяльності оперативники також зафіксували отримання лабораторного обладнання та складових для виготовлення наркотичних речовин. А також канали їх надходження.

10 квітня, в ході проведення масштабної спецоперації правоохоронців, співробітники УВВБ «Південь» разом з співробітниками ДВБ Нацполіції під процесуальним керівництвом ГПУ, в порядку ст.233 КПК України, провели низку затримань осіб, причетних до виготовлення та збуту наркотичних речовин в м. Одеса та області, а також обшуки за місцем проживання фігурантів кримінального провадження та у місцях можливого зберігання предметів злочину.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси