Співробітники Держприкордонслужби та Нацполіції виявили близько 800 літрів фальсифікованого алкоголю

НАЗАД
04 травня 2018 09:14

За результатами проведених заходів правоохоронці виявили та вилучили 530 літрів спирту, 250 літрів готової до реалізації алкогольної продукції, 60 пляшок алкоголю контрафактного виробництва марками акцизного збору невідомого зразка, обладнання...

Учора на Одещині співробітники Держприкордонслужби та Національної поліції в ході спільно проведених заходів виявили близько 800 літрів фальсифікованої алкогольної продукції.

Співробітники оперативного підрозділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби, Білгород-Дністровського прикордонного загону та Управління захисту економіки Нацполіції в Одеській області провели санкціоновані обшуки у декількох приватних помешканнях жителів прикордонних населених пунктів Роздільнянського та Біляївського районів. Особи підозрювалися у протиправній діяльності, що пов’язана з незаконним виготовленням, зберіганням, збутом або транспортуванням з метою збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України).

За результатами проведених заходів правоохоронці виявили та вилучили 530 літрів спирту, 250 літрів готової до реалізації алкогольної продукції, 60 пляшок алкоголю контрафактного виробництва з марками акцизного збору невідомого зразка, обладнання та інгредієнти для виготовлення фальсифікованого алкоголю, 100 пачок тютюнових виробів іноземного виробництва без акцизних марок тощо.

Попередня сума вилучених товарів склала близько 130 тисяч гривень. Наразі продовжуються заходи щодо встановлення усіх причетних до протиправної діяльності осіб.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси