Соціологічне дослідження показало, що рівень довіри суспільства до Держприкордонслужби складає понад 46%

НАЗАД
30 жовтня 2017 13:25

Дослідження проводив Центр Разумкова, який визначив рівень ставлення громадян до органів системи внутрішніх справ.

Як повідомляється на сайті МВС, проведене нещодавно соціологічне дослідження показало, що довіра населення до Держприкордонслужби складає понад 46%.

Дослідження проводив Центр Разумкова, який визначив рівень ставлення громадян до органів системи внутрішніх справ. За дослідженням, Національна гвардія України має найбільшу з органів системи МВС довіру громадян – 52,6%. Державна служба з надзвичайних ситуацій – 50,5%, Державна прикордонна служба – 46,4%, Департамент патрульної поліції – 40,9% та Національна поліція України – 39,3%.

Проводилось дослідження з 6 по 11 жовтня 2017 року соціологічною службою Центру Разумкова. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Серед інститутів держави та суспільства найбільшу довіру громадян мають волонтерські організації. Їм довіряють 66,7% опитаних. Національна гвардія України має найбільшу довіру громадян з органів системи МВС – 52,6%. Державна служба з надзвичайних ситуацій – 50,5%, Державна прикордонна служба – 46,4 %, Національна поліція – 39,3 %, Департамент патрульної поліції – 40,9 %. При цьому число респондентів, які довіряють цим інститутам, на значимому рівні перевищує число тих, хто їм не довіряє. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси