Щодо ситуації на українсько-польському кордоні

НАЗАД
09 червня 2012 10:10

У зв’язку з початком Євро-2012 на українсько-польському кордоні спостерігається збільшення організованих груп вболівальників, які виїжджали на відкриття чемпіонату до Польщі.

У зв’язку з початком Євро-2012 на українсько-польському кордоні спостерігається збільшення організованих груп вболівальників, які виїжджали на відкриття чемпіонату до Польщі. Проте різкого збільшення загального потоку громадян, які перетинають цю ділянку кордону, не відбувається.

Починаючи з 5 червня, здійснюється процедура спільного оформлення осіб та транспортних засобів контролюючими органами України та Польщі, що дозволило в 2,5 рази зменшити час перевірки в пунктах пропуску. У зв’язку з початком туристичного сезону, це також позитивно вплинуло на загальну ситуацію на кордоні України з країнами ЄС, де відбувається майже щоденне збільшення пасажиро-транспортного потоку.

Наразі черг, які суттєво впливали б на перетин кордону, немає. За умов збільшеного пасажиро-транспортного потоку не виникає незадоволення осіб, які перетинають кордон, та немає потреби вжиття додаткових заходів з боку контролюючих служб, щоб забезпечити безпроблемний перетин кордону громадянами. Учасники руху задоволені існуючими процедурами перевірки та інформаційним забезпеченням, розміщеним в пунктах пропуску, про що неодноразово висловлювали слова вдячності прикордонно-митним службам обох держав. 

Загалом спільне оформлення на українсько-польському кордоні діє в 7 автомобільних пунктах пропуску, зокрема, почав функціонувати і пункт пропуску «Угринів – Долгобичів». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси