Ще одному «екстремалу» з РФ заборонили в’їзд до України на 3 роки

НАЗАД
21 березня 2014 15:09

Держприкордонслужба спільно зі співробітниками МВС та СБУ продовжує на кордоні з Росією операцію «Кордон» з недопущення в’їз

Держприкордонслужба спільно зі співробітниками МВС та СБУ продовжує на кордоні з Росією операцію «Кордон» з недопущення в’їзду в Україну осіб, які можуть брати участь у заходах дестабілізаційного характеру. Так, за одну минулу добу українськими прикордонниками було не пропущено в Україну понад 450 таких осіб.

Зокрема, під час здійснення прикордонного контролю в пункті пропуску «Маринівка», що на Донеччині, було затримано громадянина Російської Федерації 1978 року народження. Він намагався перетнути пункт пропуску у військовій формі одягу з шевронами та мав військову виправку і коротку зачіску. В ході опитування громадянин Російської Федерації мету запланованого прибуття на територію України пояснити не зміг, також як і перевезення таких особистих речей, як аптечки, армійського набору для приймання їжі та спального мішку. За результатами проведення фільтраційно-перевірочних заходів та виходячи з отриманих документальних матеріалів огляду особистих речей, було прийнято рішення щодо не пропуску громадянина Російської Федерації на територію України та заборони йому в'їзду терміном на 3 роки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси