Розшукуваних двох громадян та дві іномарки затримали охоронці кордону

НАЗАД
04 червня 2018 09:34

В пункті пропуску «Краківець» та у КПВВ «Каланчак» прикордонники виявили вантажівку «MAN» та легковий автомобіль «Audi» 2013 та 2015 років випуску, які були викрадені на територіях Бельгії та Німеччини.

Іноземця, два викрадених авто, які перебували у міжнародному розшуку, та крадія виявили минулої доби співробітники Державної прикордонної служби України.   

Громадянина Молдови, якого розшукували правоохоронні органи Румунії, прикордонники Подільського загону затримали у пункті пропуску «Платонове».

А в пункті пропуску «Краківець» та у КПВВ «Каланчак» військовослужбовці Мостиського та Херсонського загонів виявили два транспортних засоби української реєстрації, яких розшукував Інтерпол. Вантажівку «MAN» й легковий автомобіль «Audi» 2013 та 2015 років випуску викрали на територіях Бельгії та Німеччини.

По даним фактам поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м.Києві.  Особу та автомобілі передано співробітникам Нацполіції.

Крім того, учора співробітники прикордонного відомства затримали громадянина України, якого розшукували вітчизняні правоохоронні органи за здійснення правопорушення за ст. 186 КК України «Грабіж». Наш співвітчизник прямував автобусом до Чехії через пункт попуску «Краківець».  Наразі чоловіка передано НП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси